Terim suskun seyirci!

Sarı kırmızılı takım Avusturya'nın Wörgl Kasabası'nda gerçekleştirdiği kampın ilk çalışmasını yaparken dikkati çeken nokta ise teknik direktör Fatih Terim oldu. Detaylar...

Galatasaray'ın Avusturya kampında mesai başladı.

Sarı kırmızılı takım Avusturya'nın Wörgl Kasabası'nda gerçekleştirdiği kampın ilk çalışmasını yaptı. İlk gün çalışmasında dikkati çeken nokta ise teknik direktör Fatih Terim'in, eşofmanlarını giymiş olmasına karşın antrenman sahasının yedek bankına oturup, baştan sona antrenmanı sadece izlemesi ve hiçbir müdahalede bulunmamasıydı. Geçtiğimiz hafta dayısının vefatının ardından sakalını kesmeyen Terim'in, durgun ve keyifsiz olduğu gözlendi. Henüz gerçekleşmeyen transferler nedeniyle Fatih Terim'in sıkıntılı olduğu tahmin ediliyor.

Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala, Orhan Atik ve Saffet Akyüz'ün yönettiği antrenmanda ise kampa katılan mevcut oyuncular 3 ayrı ekibe ayrıldı. Öncelikle tek pas ve pres çalışması ile başlayan antrenman ardından yarım sahada taktik çift kale maç ile sürdü. Taktik çalışmasında yedek kaleciler Ufuk ve Eray'ın müthiş kurtarışları dikkati çekti. Kampın ilk gününde birçok futbolcunun izinli olması nedeniyle yabancıla futbolculardan sadece Ujfalusi, Riera ve Culio antrenmanda yer aldı.

SAFFET AKYÜZ GÖREVDE

Birçok kulüpte yıllarca üst düzey futbol oynayan ve bir dönem Galatasaray forması giyen Saffet Akyüz, kampta FatihTerim'in yardımcıları arasına katıldı. Saffet Akyüz ile birlikte geçen yıl A2 takımını çalıştıran Orhan Akyüz de kamp dönemince Terim'in yanında staj yapacak.

SCOT PİRİ KAMPA KATILACAK

Galatasaray'ın Amerikalı kondisyoneri Scott Piri Cumartesi günü kampa katılacak. Scott Piri'nin katılımı ile kampın fizik kondisyon antrenmanları başlayacak. İlk gün sabah alışmasını topla yapılmasını sevinçle karşılayan sarı kırmızılı futbolcular ağır antrenman programı ile ünlü Piri'nin gelmesiyle kampta daha zor günler yaşayacak.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları