Terim, Semih'ten vazgeçmiyor

Gökhan Zan ve Servet Çetin'in sakatlık sürecini atlatmasının ardından Beşiktaş derbisi öncesi gözler Fatih Terim'e çevrildi.

Gökhan Zan ve Servet Çetin'in sakatlığının ardından formayı sırtına geçiren Semih Kaya, Beşiktaş derbisinde de ilk 11'de olacak. Terim'in forma verdiği tüm maçlarda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve sarı-kırmızılı taraftarların da beğenisini kazanan Semih Kaya ile bir görüşme yapan Terim, genç futbolcuya 'hazır ol' talimatı verdi.

Gökhan Zan ve Servet Çetin'in sakatlık sürecini atlatmasına rağmen tercihini Semih'te yana kullanan Terim, genç futbolcuya antrenmanların ardından özel bir programı verdi. Kas güçlenmesi için bir takım özel çalışmalara tabii tutulan Semih ile yakından ilgilenen Ümit Davala, genç oyuncunun geçmişten gelen bazı sağlık problemlerini de sürekli gözlem altında tutuyor.

Beşiktaş karşısında savunma kurgusunu Tomas Ujfalusi ve Semih Kaya üzerine kuracak olan Fatih Terim, sol bekte Hakan Balta'ya forma verecek. Terim'in sağ bekte Sabri mi, yoksa Eboue'yi mi tercih edeceği konusu merak uyandırmaya devam ediyor.

Öte yandan Galatasaray'ın başarılı savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi de Semih Kaya'ya övgüler yağdırdı. Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Ujfalusi, "Semih gerçekten de potansiyeli yüksek bir oyuncu. Yaşına göre de oldukça soğukkanlı ve tecrübeli. Galatasaray'ın Semih'ten uzun yıllar faydalanacağını düşünüyorum ancak Semih'in de bir an olsun ciddiyeti elden bırakmaması ve sürekli çalışması gerekiyor" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları