Terim resti çekti, kulübeye giremedi!

Son dönemde alınan başarılar camiada bahar havası estirirken; yaşanan bir olay huzursuzluk zemini yaratmaya başladı.

Fatih Terim'in ekibinde yer alan Acıbadem Hastanesi'nden Prof. Dr. Sarper Çetinkaya ile çalışmak istemesinin ardından ilişkilerin gerildiği Medical Park Grubu rest çekince, sarı-kırmızılılar geri adım atmak zorunda kaldı.

Galatasaray'ın, Ordu kafilesinde Çetinkaya'nın yerine geçen sezon da takımda görev yapan Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu yer aldı. Sürpriz gelişme nedeniyle keyifsiz olduğu gözlenen Fatih Terim'in konuyla ilgili, "Sponsor rest çekiyorsa, kimse bu 23 milyon doların faturasını bana kesemez" dediği ve gönülsüz olarak değişimi kabul ettiği bildirildi.

Öte yandan Galatasaray'da sağlık sponsoru Medical Park'ın resti sonucu göreve getirilen kulüp doktoru Burak Kunduracıoğlu görevine başladı ama sahaya inemedi. Fatih Terim'in beraber çalışmak istediği Sarper Çetinkaya'nın yerine gelen Kunduracıoğlu'nun karşılaşmayı tribünden takip etmesi dikkat çekti. Terim'in soğuk baktığı bu doktorun yerine, geçen yıl A2'de görev yapan bu sezon ise A takımın sağlık personeli içinde yer alan Barış Çakır kulübede görev yaptı.

Operasyon nedeniyle keyifsiz olan Terim'in, "Benim kurumlarla işim olmaz. Ama ben Sarper Çetinkaya'yı soyunma odasında istiyorum. Bu isteğimin ne Medical, ne Acıbadem grubu ile bir ilgisi yok" dediği bildirildi.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları