Terim prensini kulübeye yolladı!

Galatasaray'ın Cluj deplasmanına çıktığı karşılaşmada teknik direktör Fatih Terim'in bir değişikliği dikkat çekti.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'ndeki Cluj maçı öncesinde kadroya neşteri vurdu. Sezon başında sarı-kırmızılı takıma toplam 13 milyon euroluk bonservis bedeli ile transfer olan Nordin Amrabat'ı Cluj karşısında ilk 11'de görevlendirmeyen Terim, Faslı oyuncunun yerine sahaya Emre Çolak'ı sürdü.
 
Şu ana kadar Süper Lig'de oynanan 10 maçın 5'inde Nordin Amrabat'ı ilk 11'de görevlendiren Terim, Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Manchester United, Braga ve Cluj maçlarında ise Faslı oyuncudan vazgeçmemişti. Geçen sezon gösterdiği performansla Terim'in yeni prensi olarak gösterilen Emre Çolak'ı yedek kulübesine itmeyi başaran Amrabat, sarı-kırmızılı takımın ligde son oynadığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının 65. dakikasında oyundan alınmıştı.
 
Maçın ardından basın mensuplarının "Amrabat" sorusunu cevaplayan Terim, Faslı oyuncuyu oyundan erken almasının sebebini Cluj ile oynanacak olan kritik maça bağlamıştı. 
 
Şampiyonlar Ligi'nde özellikle Old Trafford'da Manchester United ile oynanan maçta başarılı bir performans sergileyen Amrabat, bu sezon ilk kez sarı-kırmızılı takımın Devler Ligi'nde oynadığı bir maça ilk 11'de başlayamadı.
 
Öte yandan sakatlık sürecini atlatan Semih Kaya'ya ilk 11'de görev vermeyen Terim, Cluj karşısında Dany - Cris ikilisine görev verdi. Galatasaray'ın ligde oynadığı Kayserispor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında stoper mevkiinde birlikte görev yapan Dany - Cris ikilisi ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçında birlikte görev yaptı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları