Terim isterse geliyor iddiası!

Çek oyuncu Tomas Ujfalusi'nin talihsiz sakatlığı sonrası, sahalardan 5 ay uzak kalacak olması nedeniyle stoper arayışları başladı.

Tomas Ujfalusi'nin talihsiz sakatlığı sonrası, sahalardan 5 ay uzak kalacak olması nedeniyle stoper arayışlarına başlayan Galatasaray'da listenin ilk sırasında Porto'da forma giyen Rolando bulunuyor.
 
Daha önce Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Rolando, Madrid'te yaşayan menajerine, Galatasaray'dan somut bir teklif gelmesi durumunda, bu teklife evet diyeceğini söyledi.
 
PORTO'NUN ŞARTLARI BELLİ, ANLAŞMA ZEMİNİ HAZIR

 
Dominik Cumhuriyeti yurttaşı olan başarılı savunma oyuncusunun Galatasaray'a tranferi için Porto Genel Menajeri Enrquie Antero da son derece olumlu bir yaklaşım sergiledi.
 
KİRALAMA BEDELİ 2 MİLYON EURO
 
Buna göre, Rolando 2 milyon euro bedelle kiralık olarak 1 sezonluğuna Galatasaray'a gelecek. Fakat yapılacak anlaşmada satın alma bedeli de bulunuyor. Porto'lu yetkililer, normalde 12 milyon euro olan sözleşme fesih bedelini 9 milyon euroya indirdi. Kiralık olarak yapılması planlanan sözleşmede Galatasaray, isterse 9 milyon euro karşılığında, sezon sonunda futbolcunun tüm haklarını satın alabilir ibaresi yer alacak. Rolando'nun sözleşmesi 2015 uılıma kadar devam ediyor.
 
FATİH TERİM İSTESİN ROLANDO GELECEK
 
Rolando ise senelik 2.200 bin euro istiyor. Teknik direktör Fatih Terim'in onay vernesi durumunda Rolanda hemen imza için İstanbul'a gelecek. Pazartesi günü verilmesi gereken UEFA listesinde ismi yer alacak.
 
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları