Terim Florya'dan çıkmıyor!

Bu sezon Avrupa'da gösterdiği performans ile büyük alkış alan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, başarıların devamını getirebilmek için yoğun mesai harcıyor.

A Milli Takım’ın 2014 Dünya Kupası grup eleme maçları sebebiyle G.Saraylı futbolculara 2 gün izin veren Teknik Direktör Fatih Terim kendisi ise yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala ile birlikte tesislere kapandı. Oyuncuları hafta başında tatilin keyfini çıkarırken Terim, Avrupa şampiyonlar ligi ve Türkiye Ligi’nde kaderini çizecek olan 450 dakika için, tesislere kapandı.

15 gün içinde çıkacağı 5 maçta Türkiye Süper Ligi’nde şampiyonluk yarışı ve Şampiyonlar Ligi’nde ise tarihi iki maça çıkacak olan G.Saray’ın kaderi bu 450 dakikada çizilecek. Fatih Terim, Real Madrid ile oynanacak iki 90 dakikaya kadar, ligde üst üste küme düşme hattında bulunan 3 rakip ile oynayacaklarını belirtip ligde kalma savaşı veren bu takımlar için ‘alarm’ verdi.

BAZI OYUNCULARI ROTASYONA SOKACAK

Şampiyonluk ve Avrupa’daki başarı adına önem arz eden maçlar için Terim’in yardımcıları ile sürekli olarak Real Madrid ve diğer 3 rakibinin kasetlerini izleyip taktiksel planlarını şimdiden hazırlattığı ortaya çıktı. Terim’in lig maçlarında rakipleri için de çok önemli olacağı için ufak çaplı rotasyonlar yaparak bir iki oyuncusunu dinlendirip, bu kritik 15 günü en başarılı şekilde atlatmaya çalışacağı belirtildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları