Terim Dany'den yana dertli

Fatih Terim'in İngiltere'de hataları nedeniyle kızdığı Dany, Malaga ile oynanan hazırlık maçında da yenilen 3 golün de aktörüydü.

Galatasaray’ın geçen sezon Gaziantepspor’dan transfer ettiği Dany Nounkeu hayatının en talihsiz maçlarından birini çıkardı. Savunmada soğukkanlı futboluyla dikkati çeken, ligdeki şampiyonlukta, Devler Ligi’nde de çeyrek finale kadar çıkılmasında önemli rol oynayan Dany dün tanınmayacak kadar kötüydü.

Maçın başında Sneijder’a şık bir asist yapan Dany için işler daha sonra kötü gitmeye başladı. İlk golde Gökhan Zan ile birlikte hatası bulunan Dany, Anderson’un kafa golüne de seyirci kaldı.

PENALTI YAPTIRDI, KIRMIZI KART GÖRDÜ

Kamerunlu stoper, Chedjou’nun koşu yolunu kapatmasıyla önüne fırlayan rakibini düşürerek hem penaltıya yol açtı hem de hazırlık maçında kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Dany Nounkeu bu performansıyla 6+0+4 kuralının da etkisiyle tribüne en yakın isim olarak dikkatleri çekti. Teknik direktör Fatih Terim, İngiltere kampında yaptığı hatalar nedeniyle Dany’i uyarmış, oyuncusunun kendisini savunmaya geçmesi üzerine “Hatam yok diyorsun, golü ben mi yedirdim” diyerek çıkışmıştı. Semih Kaya’nın gelişiyle birlikte savunma göbeğinin bu oyuncunun yanı sıra Chedjou’dan oluşması bekleniyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları