Terim 'Bitirin' dedi!

Hakan Balta'ya alternatif isteyen Fatih Terim, Fluminense'de forma giyen Carlinhos'un transferi için "Bitirin" talimatını verdi. Oyuncuyla anlaşan yönetim, bonservisinde uzlaşma sağlanamazsa, kiralık formülünü devreye sokacak

Galatasaray'da transfer döneminin bitmesine üç hafta kala, teknik direktör Fatih Terim'in isteğiyle Fluminense'de forma giyen Brezilyalı sol bek oyuncusu Carlinhos için yeniden atağa geçildi.

Habertürk'ün haberine göre; Hakan Balta'ya alternatif olarak düşünülen 25 yaşındaki oyuncu için 3 milyon Euro'luk bonservis bedelini gözden çıkaran Sarı-Kırmızılılar, bonservisi için 5 milyon Euro isteyen kulübü ile pazarlıklara hız verdi.

REFERANSLARI SAĞLAM

Fatih Terim'in, yardımcılarından Taffarel'in tavsiyesi ile takibe alarak transfer etmek istediği Carlinhos için, Galatasaray'ın Pitbull lakaplı yıldızı Felipe Melo'nun da olumlu referans verdiği bildirildi. Galatasaray'ın kendisine önerdiği yıllık 2 milyon Euro'luk teklifi kabul eden ve transferin bitmesini bekleyen yıldız oyuncunun ise İstanbul'a gelebilmek için iki kulübün anlaşmasını beklediği konuşuluyor.

Galatasaray yönetiminin bu oyuncuyu alabilmek için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü de devreye sokma ihtimali bulunuyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları