Terim Avni Aker'de yıkılmıyor!

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim'in sarı-kırmızılıların başında Trabzon'da yenilgisi bulunmuyor.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim'in sarı-kırmızılıların başında Trabzon'da yenilgisi bulunmuyor. Galatasaray’ın başında 3 farklı dönemde görev yapan Fatih Terim Trabzonspor’a deplasmanda hiç yenilmedi. Trabzonspor’un ev sahibi olduğu bu 7 maçta 5 kez kazanan Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray 2 maçı ise berabere bitirdi. Fatih Terim Trabzonspor’a karşı deplasmanda son 5 maçı kazanmayı başardı.


TERİM'LE GÜNEŞ 6. KEZ

Fatih Terim Galatasaray’ın başında Şenol Güneş ise Trabzonspor’un başında iken toplamda 6 kez karşılaştı. İki takım arasında 1996-97 sezonunda oynanan 2 maçta Galatasaray'ın başında Fatih Terim, Trabzonspor'un başında ise Şenol Güneş vardı. İstanbul'da oynanan maçı 1-0 kazanan Fatih Terim, Trabzon'da oynanan maçta ise 0-0 berabere kalmıştı. Fatih Terim geçen sezonda Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 ve 4-2 yendi, sahasında ise 1-1 ve 0-0 berabere kaldı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları