Telles dönüyor mu? Çizme'de açıklandı...

Galatasaray'dan Inter'e kiralık olarak giden Alex Telles'in menajeri Fernando Otto, kendilerine şimdiden gelen teklifler olduğunu ancak önceliklerinin Inter olduğunu söyledi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Sezon başında Galatasaray'dan Inter'e 1 milyon euro ücretle kiralanan ve 8 milyon euro satın alma bedeli olan Alex Telles hakkında menajeri Fernando Otto konuştu.

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Otto, "Alex Telles'in durumuyla ilgili henüz bir gelişme yok. Hala Inter'in adım atmasını bekliyoruz. Gelecek hafta Interli yetkililer ile buluşacağım. Özellikle, Sportif Direktör Piero Ausilio ile oturacağız ve Telles'in geleceğine karar vereceğiz." açıklamasını yaptı.

Telles'e Inter dışında gelen teklifler de olduğunu söyleyen Fernando Otto, "Ancak, her gelen teklife Inter'den sonra net bir yanıt vereceğimizi iletik. Çünkü, önceliğimiz Telles'in Inter'de kalmasından yana." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Gremio'dan Galatasaray'a 6.15 milyon euroya transfer olan ve bu sezon başında Inter'e kiralanan Alex Telles, bu sezon Serie A'da 18 maçta forma giydi ve 2 asist yaptı.




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları