Telles: "Az daha ağlıyordum"

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Alex Telles, ülkesinin basınına özel açıklamalarda bulundu.

WEBASLAN DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın devre arasında Gremio'dan renklerine bağladığı Alex Telles, Türkiye'de geçirdiği ilk günler ile ilgili Brezilya basınına konuştu.

İlk olarak transfer sürecini değerlendiren G.Saray'ın yeni sol beki, "Benim için her şey çok hızlı gelişti. Ancak kendimi hazırladım, arkamda ailemi bıraktım. Doğru yolda olduğumu düşündüm" dedi.

Devler Ligi'nde oynadığı ilk mücadelede çok heyecanlandığını belirten Telles, "Şampiyonlar Ligi müziği çalarken, ailemin bulunduğu yere doğru baktım ve az daha ağlıyordum, ağlamamak için kendimi zor tuttum" ifadelerini kullandı.

"SNEIJDER İLE AYNI KANATTA OYNUYORSAN..."

9 Mart'ta oynanan Akhisar Belediyespor mücadelesinde sarı-kırmızılılardaki ilk golünü atan Telles'e, golde pası atan Sneijder ile ilgili de görüşleri sorulurken, Brezilyalı "Sneijder ile aynı kanatta oynuyorsan, her şey olabilir" şeklinde cevap verdi.

Galatasaray taraftarı ile ilgili görüşleri sorulan genç oyuncu, "Galatasaray taraftarı inanılmaz fazla, her zaman takımlarını destekliyorlar ve fanatikler" yorumunu yaptı.

Gremio'nun maçlarını internet üzerinden izlediğini ve eski kulübünün kalbindeki yerini korudğunu söyleyen 21 yaşındaki solak, "Gremio'dan arkadaşlarım ile zaman zaman iletişime geçiyorum. Kalbimde 2 kulüp var" diyerek sözlerini noktaladı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları