Tek yol galibiyet

Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Galatasaray ile Eskişehirspor, Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelecek. Saat 20:00'de başlayacak mücadelenin tüm maç öncesi detayları burada...

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın kapanış maçında Galatasaray sahasında Eskişehirspor ile karşılaşıyor. Türk Telekom Arena'da saat 20:00'de başlayacak maçı hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Lig TV'den canlı yayınlanacak bu zorlu mücadeleyi, Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden de takip edebilirsiniz.

Karabükspor karşısında oyuna girer girmez penaltı yaptıran Milan Baros'un Eskişehirspor ile oynanacak maçta ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyordu. Ancak Sarı-Kırmızılı ekibin dün akşam yaptığı son çalışmanın ardından Çek oyuncunun maça yine yedek kulübesinde başlayacağı, Engin Baytar'ın ise ilk 11"de sahaya çıkacağı belirtildi. Çift forvet oynamayı planlayan Terim'in bu kararından vazgeçtiği maçta Elmander'i tek forvet olarak sahaya süreceği bildirildi.

MAÇIN İDDAA YORUMUNU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN


Ligdeki ilk 3 maçında 7 puan toplayan Eskişehirspor, Arena'ya tek eksikle geliyor. Kırmızı-Siyahlılar'da eski Galatasaraylı Volkan Yaman dışında sakat ya da cezalı yok. Konuk ekipte Senegalli Kamara ise sarı kart sınırında bulunuyor. Eski takımına karşı sahaya çıkacak olan Michael Skibbe'nin, Gençlerbirliği maçındaki kadrodan tek bir değişiklik yaparak, Tello'yu kenara alıp Erkan Zengin'i ilk 11'de görevlendirmesi bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Aykut
Eboue
Gökhan
Ujfalusi
Hakan
Kazım
Selçuk
Melo
Engin
Riera
Elmander

ESKİŞEHİRSPOR
Ivesa
Sezgin
Koray
Diego
Dede
Pele
Kamara
Alper
Burhan
Erkan
Mehmet Yıldız

STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 20:00
HAKEM: Tolga Özkalfa
YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

İmparator'un 200. lig sınavı

Eskişehirspor maçının Fatih Terim için ayrı bir önemi daha var. Bu karşılaşma, İmparator'un Sarı-Kırmızılılar'ın başındaki 200. lig maçı olacak. Başarılı teknik adam, bugüne kadar çıktığı 199 lig maçında 131 galibiyet alırken, 43 maçta 1 puana razı oldu, 25 karşılaşmada ise sahadan puansız ayrıldı. Terim, böylece yüzde 76.6'lık bir başarı yüzdesi yakaladı.

3000. gol çok yakın

Cim Bom, 54. sezonuna başladığı ligde rakip fileleri 3.000. kez havalandırmaya çok yakın durumda. Deplasmanlı lig olarak 1959 yılında başlayan ve bugün Spor Toto Süper Lig adıyla 54. sezonu oynanan organizasyonda 1.735 maça çıkan Sarı-Kırmızılı takım, rakip fileleri 2 bin 997 kez havalandırmayı başardı. G.Saray'da 2.000. golü 15 yıl önce Hakan Ünsal, Zeytinburnu deplasmanında atmıştı. Galatasaray'ın başında 3. dönemine başlayan Fatih Terim de, bugün yapılacak Eskişehirspor maçında Sarı-Kırmızılı takımın başında ligdeki 200. karşılaşmasına çıkacak.

Arena'nın konuğu Jupp Derwall!

Samsunspor maçında Metin Oktay'la başlayan “Efsanelere Saygı Günleri”nin Eskişehirspor maçındaki konuğu Jupp Derwall olacak. Taraftarların en beğendiği uygulamalardan biri olan “Efsanelere Saygı Günleri”nin bu sezonki diğer konukları şunlar olacak: Ali Sami Yen, Turgay Şeren, Nihat Bekdik, Ulvi Yenal, Mehmet Leblebi, “Boduri” Vafiadis Nikolaos, Naci Özkaya, Eşfak Aykaç, Gündüz Kılıç, Bülent&Reha Eken, İsfendiyar Açıksöz, Suat Mamat, Coşkun Özarı, Cevat Prekazi, Hakan Şükür.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları