Tehlike var mı?

MP Antalyaspor önünde zorlu bir maça çıkacak olan Galatasaray'da, maç öncesi en çok konuşulan kuşkusuz Necati Ateş...

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor karşısında aldığı galibiyetin ardından zirve takibini sürdüren Galatasaray'da, 7. hafta oynanacak MP Antalyaspor maçı ayrı bir önem taşıyor.

Geçtiğimiz dönemlerde sarı-kırmızılılarda forma giyen Necati Ateş ve Ali Turan'ı kadrosunda barındırdan Antalyaspor'da oyuncular da iddialı açıklamaları ile maça ayrı bir önem verdiklerinin altını çiziyor.

Cuma günü oynanacak mücadele öncesi konuşan Necati, Galatasaray'a karşı taraftarın da desteği ile 3 puan almayı hedeflediklerini belirterek; "Galatasaray karşısında Gençlerbirliği maçında yaptığımız hataları yapmayacağız. Önemli bir rakibe karşı mücadele vereceğiz. Taraftarımız inşallah bizi yalnız bırakmaz, çünkü onlara ihtiyacımız var. İyi oynadığımız zaman bütün takımları yenebilecek güçteyiz'' dedi.

Necati, sezon öncesi transfer döneminde yeniden Galatasaray'ın gündemine gelmiş, ancak MP Antalyaspor, yüksek bonservis bedeli isteyince bu transferden vazgeçilmişti.

Akdeniz ekibi ile çıktığı son 5 karşılaşmadan sadece 2 galibiyet çıkarabilen Galatasaray'ın eski oyuncusu Necati de son 5 maçta 4 kez sarı-kırmızılıların filelerini havalandırdı. 31 yaşındaki oyuncunun Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 3 golü bulunuyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları