Tatil bitti beyler...

Galatasaray'da kısa bir süre önce başlayan Avusturya kampında Adam Rochstein rüzgarı esiyor!

Galatasaray'da kısa bir süre önce başlayan Avusturya kampında Adam Rochstein rüzgarı esiyor! ABD'li kondisyoner Scott Piri'nin Aralık ayında teknik ekibe katılacak olmasından dolayı, Piri'nin ekibinden olan Adam Rochstein'i Avusturya kampına davet eden Galatasaray'da futbolcuların bu durumdan tatlı bir şikayeti bulunuyor.

ABD'li kondisyoner Adam Rochstein'i Avusturya kampına katılmasının ardından adeta nefes alamayan futbolcular, antrenmandan sonra odalarına çekilerek akşam antrenmanlarını dinlenerek beklemeyi tercih ediyor. Geçen sezon yapılan kamp sırasında antrenmanların ardından uzunca bir süre ayak tenisi oynayan ve vakitlerinin büyük bir bölümünü çeşitli oyunlar oynayarak geçiren futbolcular, Adam Rochstein'in kondisyon yüklemesinden sonra adeta ayakta durmakta zorlanıyor.

Yapılan fiziksel çalışmaların sonrasında birbirleriyle şakalaşan futbolcuların esprilerini yoğunlaştırdıkları isim ise Servet Çetin... Adam Rochstein'in uyguladığı testlerin hemen hepsini başarılı bir şekilde tamamlayan Servet Çetin, diri ve yüksek fizik gücü ile dikkat çekerken; Ayhan Akman'ın testleri tamamlayaması kaptan Arda Turan'ın dile dolandı.

Büyük bir motivasyon ve neşe içerisinde geçen Avusturya kamp çalışmalarında Adam Rochstein'in uyguladığı testlerden önce iddiaya giren Hasan Şaş ve Ümit Davala ikilisinin birbirleri ile uyumu da dikkatlerden kaçmıyor. Yapılan testlerin ardından futbolcular ile bir görüşme yapan Adam Rochstein, "Avusturya kampında bir geçiş sürecindeyiz ve tempomuz yapmış olduğumuz testler çerçevesinde giderek artacak. Almanya kampının ilk bölümünde sizlere büyük bir sürprizim var" açıklamasını yapması futbolcular arasında tatlı bir endişeye sebep oldu.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları