Tarık'tan vazgeçmedik !İşte o teklif...

Galatasarayımız, vaçgeçildiği iddiaa edilen Tarık Çamdal için Eskişehirspor'la görüşmelere devam ediyor. İşte transferde son durum...

WEBASLAN- Tarık Çamdal'ın transferi için Eskişehirspor'a son bir teklif yapan ve Galatasaray'dan 4 milyon avro ve Furkan Özçal'ı bonservisi ile beraber isteyen Eskişehirspor, sarı-kırmızılı yönetim ile pazarlıklarını sürdürüyor. 
 
Galatasaray ile görüşme halinde olan Eskişehirspor Yönetimi, yapılan görüşmelerin sürdüğünü ifade ederken, transferde resmiyet kazanan bir durumun olmadığını başkan Mesut Hoşcan 2 Eylül Gazetesi'ne açıkladı. Galatasaray ile görüşmelerinin sürdüğünü belirten Hoşcan, "Şu anda resmi bir durum yok" dedi.

Galatasaray'dan 4 milyon avro ve Furkan Özçal'ı bonservisi ile beraber talep eden Eskişehirspor, Prandelli'nin Furkan'ı transferini veto etmesi durumunda rakamı 5 milyon avro seviyesine çekecek. Önümüzdeki hafta içerisinde de Galatasaray ile bir görüşme gerçekleştirecek olan Eskişehirspor, Tarık Çamdal'ın bir sonraki satışından da pay talep edecek.  
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları