Taraftarlar Ayhan ile coştu!

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Braga ile oynadığı karşılaşmayı Ayhan Akman ile birlikte izleyen 300 sarı-kırmızılı taraftar büyük bir sevinç yaşadı.

Galatasaraylı taraftarlar, sarı-kırmızılı takımın Portekiz temsilcisi Braga ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu 6. maçını Galatasaraylı eski futbolcu Ayhan Akman ile sinemada izledi.

Ülker tarafından organize edilen ve ''300 aslan yan yana'' sloganıyla yapılan etkinlik, Levent'teki bir alışveriş merkezinin sinema salonunda gerçekleştirildi.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, maç sırasında gelişen Galatasaray ataklarında heyecanlı anlar yaşadı. Taraftarlar, Galatasaray'ın karşılaşmadan 2-1 galip ayrılmasının ardından salonda davul çalarak galibiyeti kutladı.

Maçtan önce Galatasaray'ın Portekiz temsilcisini 2-1 yeneceği tahmininde bulunduğunu hatırlatan Ayhan Akman, ''Türk futbolu açısından önemli bir galibiyet aldık. Son 16 takım arasına kalarak, hedefimize de ulaşıyoruz. Bu bizim için çok önemli. Ülkemizin de böyle skorlara çok ihtiyacı vardı. Galatasaray yine bunu sağladı. Arkadaşlarımız skor tahminimizi yanıltmayarak bizi de sevindirdi'' diye konuştu.

Karşılaşma sırasında salonda yapılan yarışmada, taraftarlara Türk Telekom Arena'da oynanacak Fenerbahçe derbisine bilet ve imzalı Galatasaray forması hediye edildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları