Taraftardan olay tepki! "Kadro dışı bırakın!"

Galatasaray'ın 3. kalecisi Eray İşcan'ın sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları sonrasında taraftarlardan büyük tepki aldı.

Galatasaray'ın 3. kalecisi Eray İşcan'ın sosyal medyada paylaşılan fotoğrafları sonrasında taraftarlardan büyük tepki aldı.

Fotoğraflardan sevgilisi ile Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gittiği anlaşılan genç file bekçisinin özellikle antrenman sahasına Porsche marka araba sokması ve bunu sosyal medyadan(sevgilisinin Instagram hesabı) paylaşması Sarı-kırmzılı taraftarlar arasında büyük tepki topladı.

Twitter'dan Eray'ın bir türlü beklenen patlamayı yapamamasına rağmen bu şekilde kareler paylaşması tepki alırken, genç oyuncunun kadro dışı bırakılmasını isteyen kullanıcılar bile bulunuyor. 

Sezon başında sözleşmesini 4 yıl uzatan Eray, Galatasaray'dan yıllık 700 bin TL kazanıyor.


İŞTE ERAY'IN OLAY OLAN FOTOĞRAFLARI



İŞTE ERAY'A GELEN TEPKİLER

Eray'in sahaya araba ile girmesi > Engin'in paralari sacmasi

— Slymn (@dmntd1905) 22 Nisan 2015 Eray İşcan'a böylesine bir rahatlık verenlere ne denmeli bilemedim. Profesyonel bir kulüp yarın o futbolcuyu kapının önüne koyar.

— Ulaş Eskitürk (@bahisadasi) 22 Nisan 2015 Engin Baytar ve Yigit'i gonderiyorsan laubali diye. Eray'i 1 dakika tutarsan iyi yonetim degilsindir.

— Uğur 'GS (@ugurpolat1905) 22 Nisan 2015 Florya çimlerinde araba'nın ne işi var ? Florya'da arabalar çime mi parkediliyor? Eray işcan neden böyle rahat ?

— İbrahim (@Ciga_10) 22 Nisan 2015

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları