Taraftara 2. el kombine!

G.Saray, kombinesi olup da maça gidemeyenlerin biletlerini, kulüp kanalıyla yeniden satarak,%25 pay alacak.

Galatasaray yönetimi, TT Arena’da kombine gelirlerini 1.5 katına çıkaracak yeni proje için düğmeye bastı ve dünyada eşine az rastlanacak bir uygulamanın hazırlıklarını yaptı.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; taraftarlara satılan yaklaşık 40 bin kombineden yeni bir gelir kapısı daha yaratan Cimbom, sattığı kombineleri, yeniden başka taraftarlara da satacak. Kombine koltuğu olup da maça gidemeyenleri kapsayan projeye göre, Arena’da boş koltuk kalmayacak, kasa her hafta dolacak.

İşte yönetimin, aynı kombineleri birden fazla taraftara satmayı amaçladığı ve yeni bir kaynak yarattığı proje ve detayları:

Önümüzdeki haftalarda hayata geçirilecek proje, aslında kombinesi olup da maça gidemeyen taraftarları hedefliyor. 40 binin üzerinde kombine satmalarına karşın, özellikle lig maçlarında Arena tribünlerinde ciddi boşluklar olduğunu gören yönetim, bunun kombinesi olup da maça gidemeyenlerden kaynaklandığını belirledi. Kombineleri, sahipleri dışında kişilerin de zaman zaman kullandığını tespit eden Sarı- Kırmızılılar, örnek teşkil edecek bir proje hazırladı.

SİSTEM NASIL İŞLEYECEK?

Maçlara gidemeyen kombine sahipleri, ellerindeki kombineleri her hafta bir başkasına bedeli karşılığında satabilecek. Ancak bu işte aracı kurum G.Saray Kulübü olacak ve her kombine bilet için belirlenen ücretten, %25 oranında hizmet bedeli alacak. Yani kabaca bir hesapla, 200 lira olan bir koltuğun bir maçlık yeniden satışından, kombine sahibi 150 lirasını geri alırken, satışa aracılık eden kulüp ise 50 lirayı kasasına koyacak. Üstelik kulüp, daha önce satıp kasasına koyduğu kombineler için %25 oranında bir kar daha elde edecek. Böylece Sarı-Kırmızılılar, bu işten son derece önemli bir gelir sağlamış olacak.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları