Taraftar Terim'i bağrına bastı!

Galatasaray'ın Türk Telekom Arena'da Kayserispor'u devirdiği karşılaşmada teknik direktör Fatih Terim'e yoğun sevgi seli vardı.

Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek rahat bir nefes aldı. Ekim ayında oldukça sıkıntılı bir süreçten geçen ve hem ligde hem de Avrupa'da aldığı sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim'e yöneltilen eleştiriler de artmaya başlamıştı.

Sezon başında kurulan kadrodan beklentilerini yüksek tutan ve özellikle Avrupa'da mutlak başarı bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik direktör Fatih Terim'i sezon başından bu yana Türk Telekom Arena'da oynanan maçlarda tribünlere çağırmıyordu.

Geçen sezon Beşiktaş ile Türk Telekom Arena'da oynanan maçta tribünlerde yapılan özel kareografi ile Terim'e olan sevgisini gösteren sarı-kırmızılı taraftarların bu gösterisi camia içerisinden bazı isimleri de rahatsız etmişti.

Fatih Terim'in Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynama isteğine olumlu cevap vererek sarı-kırmızılı taraftarlar ile ters düşmesinin ardından deneyimli teknik adamı Arena'da oynanan maçlarda tribünleri çağırmayan taraftarlar, kararlı duruşlarını askıya alarak Kayserispor maçında Terim'e destek verdi.

Galatasaray'ın, karşılaşmada farkı 3'e çıkarmasından sonra taraftarlar, teknik direktör Fatih Terim'e sevgi gösterilerinde bulundu.Sarı-kırmızılı tribünler, Burak Yılmaz'ın kaydettiği 3. golün ardından hep beraber, ''İmparator Fatim Terim'' şeklinde tezahürat yaptı.

Tribünlerin büyük bir bölümü Fatih Terim lehine tezahüratlar yapıp destek söylemlerinde bulunurken; bir kısım sarı-kırmızılı taraftarın sessiz kalmayı tercih etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları