Taraftar Arda'yı istiyor mu?

Arda Turan'ın Galatasaray'a transfer olma ihtimali daha uzun süre tartışma yaratacağa benziyor. Çünkü sarı-kırmızılı taraftarlar da Arda konusunda hem fikir değil...

Arda gelsin diyenler %70

Galatasaray taraftarların büyük bölümü, Kaptan’ın geri dönmesinden yana. Sanal ortamdaki yorumlarda, Arda’yla birlikte Şampiyonlar Ligi’nde başarının da geleceği savunuluyor. İşte milli yıldızı yeniden parçalı formayla görmek isteyenlerin görüşleri

Arda gerçek bir Galatasaraylı’dır. Atletico’dayken bile Hamit ve Burak’ın Galatasaray’a gelmesi için çalıştı. Kesinlikle geri dönmeli.

Eğer gelirse takıma ayrı bir hava katar. Şampiyonlar Ligi’nde onun sayesinde daha fazla ilerleyebiliriz.

Bu takıma kimi alırsanız alın, Arda Turan’ın heyecanını yaşatmaz. Arda, Galatasaray’ın evladı. Pek umudum yok ama inşallah geri döner.

Arda’yı beğenmeyenleri anlamıyorum. Atletico Madrid’te ilk senesinde kendini kanıtlamış bir oyuncu. Gerçek anlamda ‘çilek’ olur...

Arda gereksiz diyenler %30

Kendisine en ihtiyaç duyduğumuz dönemde gitmek istedi ve gitti. Fatih Terim bile, “Ayrılacağını bilsem Culio’yu göndermezdim” dedi. Böyle bir oyuncuyu istemiyoruz.

Atletico Madrid’te iyi işler yapıyor. Orada kalıp ülkemizi temsil etmesi, Türk futbolu açısından çok daha iyi olacaktır.

Yönetim transferler için zaten yeterince para harcadı. Arda’nın geri gelmesi için 20-30 milyon TL gerekli. Bu kadar para harcamaya değmez.

Arda’yı kötülemiyorum ama şu anda ona ihtiyacımız yok. Kadromuz yeterince geniş.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları