'Tango' yarım kaldı!

Avrupa basını, G.Saray'ın ilgilendiği iddia edilen Arjantinli Gonzalo Higuain için İngiltere devinin de istekli olduğunu yazdı.

La Liga'da şampiyonluğu ezeli rakibi Barcelona'ya kaptıran Real Madrid, Arjantinli forveti Gonzalo Higuain'i satış listesine koyduktan sonra, İspanyol kulübüne teklif yağmaya başladı. Bu gelişme sonrası Galatasaray dışında harekete geçen kulüplerden biri de Arsenal oldu.

Londra kulübü, Arsene Wenger'in isteği üzerine 25 yaşındaki oyuncu için ilk teklifini hazırladı. Real Madrid'e 18 milyon sterlin öneren Arsenal, Real Madrid'in Higuain için belirlediği 22 milyon sterlinlik bonservis bedelinde indirime gitmek amacıyla pazarlık masasına oturdu.

JUVENTUS DA JOVETIC'E KAFAYI TAKTI

Wenger, bu yaz transfer dönemi sırasında forvet hattını güçlendirmek için Fiorentina'nın Karadağlı yıldızı Stevan Jovetic'i de kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Serie A'da son 2 sezonun şampiyonu Juventus da Jovetic için devrede ve İngiliz ekibi ile Karadağlı oyuncuyu renklerine bağlayabilmek adına kıyasıya bir rekabete girdi.

ARSENAL İÇİN ÖN KOŞUL DEVLER LİGİ

Real Madrid'de haftalık 120 bin sterlin kazanan Higuain, İspanyol kulübü ve Arjantin Milli Takımı'nın vazgeçilmezleri arasındayken, bu sezon yaşadığı form düşüklüğü sonrası gözden çıkarıldı.

Arsenal, Manchester City'nin geçen yıl peşinden koştuğu Higuain'e imza attırmayı başarabilirse, İngiltere'de bu yazın en çok konuşulan transferlerinden birini gerçekleştirmiş olacak.

Fransa doğumlu Higuain'in menajerleri, golcü oyuncunun Premier Lig'de top koşturmaya sıcak baktığını belirtirken, Londra kulübü ise bu transferde öncelikli aday konumuna yükselmek için Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını elde etmesi gerektiğinin bilinciyle adımlarını bu hedef doğrultusunda atıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları