Tam bir ''Maestro''

Galatasaray'ın son iki sezonda elde ettiği şampiyonlukta büyük bir sahibi olan Selçuk İnan, sarı-kırmızılı takımın bu sezon en çok koşan oyuncusu oldu.

Galatasaray'ın son iki sezonda elde ettiği şampiyonlukta büyük bir sahibi olan Selçuk İnan, sarı-kırmızılı takımın kalbi olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Sarı-kırmızılı forma altında kariyerinin en parlak günlerini yaşayan ve attığı goller, yaptığı asistler ile dikkatleri üzerine çeken Selçuk İnan, sezon sonu koşu mesafelerinde de zirveyi elden bırakmadı. Sezon sonunda yapılan analizler sonucunda ortaya çıkan rakamlar değerlendirildiğinde Selçuk İnan, forma giydiği 31 maçta toplam 315 km koştu. Ortalama 10.161 km koşu yapan Selçuk İnan'ı bu alanda Burak Yılmaz takip ediyor.

Galatasaray forması altında bu sezon müthiş patlama yapan ve toplam 32 golün altına imza atan Burak Yılmaz, 30 maçta 267 km mesafe kat etti ve 8.9 km ortalama yakaladı. Burak Yılmaz, sezon ortasında Fatih Terim tarafından 'koşmuyor' gerekçesiyle yedek kulübesine çekilmişti.

Selçuk İnan ve Burak Yılmaz ikilisini Hamit Altınop takip etti. Sezon başında Real Madrid'den Galatasaray'a transfer olan ve ortaya koyduğu performansla sezonun belirli bölümlerinde sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çeken Hamit Altıntop, 29 maçta 261 km koştu ve 9 km'lik ortalama yakaladı. Hamit Altıntop'u takip eden isimler ise 28 maçta 244 km ve 8.71 km ortalama ile Emmanuel Eboue ve 24 maç 231 km ve 9.65 km ile Dany oldu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları