Takımın ağabeyi Wesley Sneijder...

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, sarı-kırmızılılarda farkını ortaya koymaya başladı

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, takım arkadaşlarına övgü dolu sözler kullandı. Devre arasında sakatlanan Burak Yılmaz’la birlikte oynamayı özlediğini açıkladı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, maçlarda ve antrenmanlarda çalışmasıyla takımın gençlerine örnek olmak için gayret gösterdiğini de anlattı.

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Burak Yılmaz’ın yokluğunu hissettiğini söyledi. Önceki gün kupada 3-1 yendikleri Balçova Yaşamspor müsabakasından sonra Zaman’ın sorularını cevaplayan Sneijder, devre arasında sakatlanan takım arkadaşı Burak Yımaz’ı övdü. Milli oyuncunun çok kaliteli bir isim olduğunu aktaran başarılı futbolcu, “Burak ile oynamak çok güzel. Kendisi çok özel bir futbolcu. Onun yokluğunu arıyoruz. Bir an önce aramıza dönmesini ümit ediyorum.” dedi.

Ara transfer döneminde İtalya’ya dönmesi gündeme gelen ancak Sarı-Kırmızılı ekipte kalmaya karar veren Sneijder, profesyonelliğinden de ödün vermiyor. Önceki gün 3. Lig ekiplerinden Balçova ile oynanan kupa sınavında ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli futbolcu, disiplinli oyun anlayışıyla büyük alkış aldı. Zayıf rakipleri karşısında adeta final maçı oynarmışçasına mücadele eden 30 yaşındaki orta saha, 90 dakika sahada kaldı.

Antrenmanlarda genç oyunculara abilik yapmayı da ihmal etmeyen Sneijder, özellikle Yasin Öztekin ile yakından ilgileniyor. Yasin’le idmanlarda samimi diyaloglar kuran Hollandalı yetenek, Real Madrid’in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo’ya benzetiyor. Balçova maçında şık bir gole imza atan Yasin’e “Bravo Cristiano Ronaldo” diyerek moral veren deneyimli yıldız, Tarık Çamdal ve Sinan Gümüş gibi takımın diğer gençlerini de motive etmeye gayret ediyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları