Sürpriz Altıntop!..

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'yi son dönemde çok tartışılan Hamit Altıntop'la devirmeyi planlıyor.

Galatasaray'ın çok tartışılan yıldızı Hamit Altıntop, Fenerbahçe derbisinde Teknik Direktör Fatih Terim'in en büyük kozu olacak. Salı günü 1461 Trabzon maçında kötü bir performans sergileyen ve 57. dakikada oyundan alınan Hamit'ten vazgeçmeyi düşünmeyen tecrübeli teknik adamın, bu
futbolcuyu derbiye özel olarak hazırladığı öğrenildi.

Transfer döneminde yıldız futbolcuyu telefonla arayarak Fenerbahçe'ye gitmesine son anda engel olan Terim'in, Florya'da Hamit'le özel görüşmeler yaptığı ve "Bu maç senin maçın olacak. Dosta düşmana Hamit'in nasıl bir futbolcu olduğunu göstereceksin" ifadelerini kullanarak oyuncuyu derbiye motive ettiği bildirildi.

HENÜZ SİFTAHI YOK
Fenerbahçe'nin sol kanadında forma giyen Hasan Ali'nin, sağ bekte görev yapan Gökhan Gönül'e göre daha zayıf olduğunu düşünen Fatih Terim'in, özellikle Hamit'in olduğu sağ kanattan ezeli rakibini yıkmayı hedeflediği öğrenildi. Sarı-kırmızılı formayı şu ana dek 19 resmi maçta terleten Hamit Altıntop, Fenerbahçe'ye karşı 4. defa rakip olacak.

Schalke forması giydiği dönemde sarı-lacivertli ekiple Şampiyonlar Ligi'nde iki defa karşılaşan yıldız futbolcu, sezon başındaki TFF Süper Kupa finalinde ise ilk defa Galatasaray formasıyla Fenerbahçe derbisine çıkmıştı. Şu ana dek 14 Türk takımına karşı forma giyen Hamit'in henüz golü bulunmuyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları