Stoper aranıyor!

Çek savunmacı Tomas Ujfalusi'nin sakatlanması üzerine transfer planları değişti.

Transferin son günlerinde büyük bir sürprize hazırlanan Galatasaray'da Kaka Leite sesleri yükselmeye başlarken, Çek savunmacı Tomas Ujfalusi'den gelen haber moralleri bozdu. Yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalan deneyimli oyuncunun yerine takviye yapılması bekleniyor.

Transfer planları bozulan ve stopere deneyimli bir isim almak zorunda kalan sarı-kırmızılı ekibin rotası UEFA'ya listelerin verileceği 3 Eylül'e kadar belli olacak. Yaşanan sakatlıktan dolayı yönetim ve teknik heyet büyük bir şok yaşarken artık Fatih Terim'den gelecek olan rapor merakla beklenmeye başlandı.

Yurtiçinde pek de alternatifi bulunmayan Galatasaray, Dany transferinden önce bazı futbolcularla dirsek temasına girmişti. Rumen futbolcu Cristian Chivu transferi rafa kalkerken, bu oyuncu da kısa bir süre sonra kulübü Inter ile yola devam kararı almıştı.

Sıradan bir ismi takıma kazandırmak istemeyen Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde rahatlıkla görev alabilecek tecrübeli bir oyuncu arayışlarında olduğu şimdiden gündemdeki yerini aldı.

ALTERNATİF KALMADI

Üç kulvarda birden Semih Kaya ve Dany Nounkeu ile yoluna devam edecek olan Galatasaray'da bu isimlerin yedeği olarak Gökhan Zan göze çarpıyor.

Uzun süredir maç eksiği olan ve zaman zaman yaşadığı sakatlıklardan dolayı güven vermeyen Gökhan'ın yanı sıra stoperde oynayabilen bir diğer isim ise Hakan Balta...

Webaslan soruyor...
Sizce Galatasaray savunmaya hangi futbolcuyu transfer etmeli?
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları