"Stat full çeksin"

Galatasarayımız'ın başarılı savunmacısı Tomas Ujfalusi, Beşiktaş maçı öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nden derbiyle ilgili son değerlendirmelerini yaptı.

Galatasaray'ın Çek savunmacısı Tomas Ujfalusi, takımın kamp yaptığı Florya Metin Oktay Tesisleri'nden açıklamalarda bulundu.

Derbi öncesinde kendilerine güvendiklerini belirten Ujfalusi, "Beşiktaş'ın gücünü biliyoruz. Ligin ilk maçında da kendileriyle karşı karşıya gelmiştik ve iyi bir oyun ortaya koymuştuk. Evimizde oynadığımız maçta Galatasaray'ın ne kadar güçlü olduğunu göstermek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hem evimizde, hem de deplasmanda oynadığımız maçlarda iyi bir taraftar ortalaması yakaladık. Arena'da taraftar büyük bir itici güç.

Beşiktaş'ta çok yakından tanıdığı vatandaşı Tomas Sivok ve eski takım arkadaşı Simao Sabrosa ile dışarıda da görüştüğünü belirten Çek savunmacı, "Saha dışında sürekli görüştüğüm insanlar. Ancak rakip iki takımın futbolcularıyız. Sahadayken rekabete odaklanmak gerekiyor. Bu ayarı iyi sağlarsanız sorun olmuyor." dedi.

Beşiktaş'ta en tehlikeli gördüğü isim olarak ise, "Almeida, Quaresma ve Simao'yu en tehlikeli isimler olarak söyleyebiliriz. Fernandes'de arkalarında gerçekten itici bir güç. Bu isimlerin kalitesi zaten etkili olduklarını belirtiyor." ifadelerini kullanan Çek yıldız, son olarak taraftarlara mesaj göndererek, "Arena'da Beşiktaş karşısında tribünleri full dolu görmek istiyorum. Onların destekleri bizim için gerçekten çok önemli" diyerek sözlerini noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları