Sorun bu bildiri mi?

Futbolcuları suçlayıp, taraftarın eleştirilerine hak verilen bildirinin performansta yaşanan düşüklükte etkili olduğu belirtildi.

Demoralize ve morali sıfırın altına inmiş bir oyuncu topluluğu. Kayserispor maçı sonrası değil, 90 dakika öncesi G.Saray’lı futbolcuların ruh hali aynen böyle idi.

Facia bağıra bağıra geldi ve kimse ‘dur’ demedi. Devler Ligi’nde Chelsea’ye elendikten sonra dönüşte yaşananlar, yönetimin yayınladığı gece yarısı bildirisi, futbolculara yaptığı eleştiri ve oyuncuların kritik süreçte yalnız bırakılması G.Saray’ı darmadağın etti. İşte yıkıma giden süreçte yaşananlar:

"KORUYAN YOK"

Londra dönüşünde G.Saray Genel Sekreteri Adnan Nas’ın ‘Business class’ eleştirisine futbolcular Kayseri maçı sonrası şu yorumu yaptı: “2 senede Türkiye’de alınmadık kupa bırakmadık. Kadıköy’de kupa kaldırdık. Bir maç kaybettik diye sergilenen tavra bak. Demek ki arkamızda duracak, bizi koruyacak bir yönetici yok.”

"SON DARBE BİLDİRİ"

Chelsea maçı öncesi UltrAslan’ın yaptığı ardından da G.Saray’ın internet sitesinden yayımladığı iki bildiri futbolcuları tamamen yıktı. G.Saraylı oyuncular, bu bildiri hakkında ”Taraftar bunları söyler, bizi eleştirir. Yönetim ise bizi uyarır. Ama resmi siteden böyle açıklama yapar mı? Bize kim sahip çıkacak” dediler.

"KAPTANLAR UYARDI"

G.Saray'da 3 kaptan ve Burak, Kayseri maçında protesto olabileceğini tahmin ettikleri için arkadaşlarıyla kısa bir toplantı yaptı. Kadroda bulunan genç futbolcular ile konuşan kaptanlar, “Islıklanma olur, tepki olur. Siz oyununuza bakın. Bunlardan etkilenmeyin. Çünkü o tepkiler size değil, bize karşı yapılacak” dedi.

"YAPAYALNIZ KALDIK"

G.Saray’da son 2 sezonda kazanılan başarılarda hep “Arkadaşlık ve Florya’daki aile ortamı” öne çıkmıştı. Ama şimdi tablo değişti. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak gibi futbolcuların her sıkıntısına koşacak ve onları motive edecek bir lider eksikliği Florya’da yaşandı. Oyuncular hâlâ bir sorun olduğunda bu ikiliyi arıyor.

İŞTE KRİZİ HAZIRLAYAN O METİN

Galatasaray Yönetimi, Chelsea maçı sonrasında resmi internet sitesinden şu bildiriyi yayımladı: “Takımın ortaya koyduğu dirençsiz ve mücadelesiz futbolun hayal kırıklığına uğrattığının hepimiz farkındayız. Taraftarlarımız, eleştirilerinde sonuna kadar haklıdır. Taraftar takımına küsüp kırılmayacak. Bütün zorluklara ve engellemelere rağmen pes etmedik, etmeyeceğiz! Bundan böyle, Galatasaray armasına yakışır biçimde savaşmaları için oyuncularımızın yanında olacağız.”

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları