"Sorumlusu FB'nin başkanları"

Yaptığı değerlendirmelerle gündeme oturan duayen gazeteci Hıncal Uluç, GS Store barbarlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor basınının önde gelen kalemlerinden Hıncal Uluç, FB'li taraftarların, Bağdat Caddesi'ndeki GS Store'u yakması barbarlığını değerlendirdi ve çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

İşte Uluç'un sözleri...

"Şimdi bunun sorumlusu taraftarlar değil. Fenerbahçe - Galatasaray taraftar dostluğunun ne olduğunu en iyi bilen ve yaşayan biriyim. Bunun sorumlusu Ali Şen'den başlayarak Fenerbahçe başkanlarıdır. Rekabet sözcüğü yerine düşman sözcüğünü koyan bunlardır. "Fenerbahçe düşmanları, Fenerbahçe düşmanları" diye bir düşmanlık yarattılar. Yani Fenerbahçe ve ötekiler yarattılar. Öyle bir hal aldı ki bu Türkiye'nin hangi sahasında hangi maça gidersen git Fenerbahçe'nin alakası bile olmasa bile tribündekiler Fenerbahçe ve Fenerbahçe başkanına sövüyorlar. Tabii bunların bu düşmanca tavırlarına öbür taraftan uyanlar da çıktı. Ondan sonra bu hale geldi. Tam bir imam- cemaat örneğidir. "

"SEN CANAVARI YARATIYORSUN"

"Yani bugün Fenerli taraftarlar, Galatasaraylı taraftarları yan yana getiremeyen birbirinin deplasmanına gidemez hale getiren bu kulüpler, tekrar söylüyorum Ali Şen – Aziz Yıldırım önderliğinde yangına körükle gittiler ve devlet bunlara teslim oldu. Güçlü bir devlet, sporsever bir devlet, sporla ilgilenen bir devlet, bunu yıllar evvelden sezip gereken önlemleri alırdı. Bugün herkes maça keyif için, zevk için, rakip takımdan arkadaşıyla gitmek için ölüyor. Ama işte Galatasaray Store'u yağmalıyorlar, sen Galatasaraylı olarak nasıl o tribünde olursun. Geçen defa Galatasaray orada şampiyon olduğu zaman benzinliği havaya uçuruyorlardı. Bunların hepsine seyirci kalıyor devlet. Sen canavarı yaratıyorsun, ondan sonra "Vay bu canavar."

"O CANAVAR DA BİLİYOR Kİ..."

"Tabii. Kurtulacak. Kurtuluyor zaten. Ya savcılıktan kurtuluyor ya da mahkemeden kurtuluyor. Yaptığı her şey yanına kar kalıyor. Benzinliği havaya uçurmaya kalkan adam "Ben Beşiktaşlıyım. Sonra gördüm Fenerbahçe ne büyük kulüpmüş. Onun üzerine Fenerbahçe'ye döndüm" dedi. Türk hukuk düzeni ile alay ediyor bir de adam. Biz bu yangına körükle gitme yüzünden bir büyük facia yaşayacağız. Ama bugün ama yarın. Ondan sonra devletin aklı başına gelecek. Ondan sonra önlemler alınacak ve ondan sonra gerçek sorumlular ceza alacak."
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları