Son sürat arayış!

Galatasaray'da transfer arayışları son sürat devam ediyor. Yönetim dört koldan çalışmalarını sürdürüyor

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın, 25 Haziran demecinin ardından transferde resmi bir girişim olmaması sarı-kırmızılı taraftarların birçoğunu umutsuzluğa bıraktı. Önceki gün teknik direktör Fatih Terim ile bir araya gelen Aysal, noktayı koyacak!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse forması giyen Umut Bulut ile el sıkışan sarı-kırmızılı yönetim bu transferin gerçekleşmesi için adeta gün sayıyor. Heerenven'den Oussama Assaidi'yi ikna eden ve Hollanda ekibinin bonservis bedelinde indirim yapmasını isteyen sarı-kırmızılı yönetim çeşitli alternatifleri de değerlendiriyor.

Assaidi'nin yanı sıra kanatlara bir yerli oyuncu almanın planlarını yapan Galatasaray, Johan Elmander'in yanına da yıldız golcü arayışlarını sürdürüyor.

Newcastle United'dan Demba Ba'yı gündemine alan sarı-kırmızılıların en çok bu bölgeye yapacağı transfer merak ediliyor. Teknik direktör Fatih Terim, göreve geldiğinden bu yana istediği yıldız golcüsünü Florya'ya getirirken olası bir hatalı adım atmak istemiyor.

Orta sahanın ortasına Alper Potuk'u alternatif olarak düşünen Galatasaray, Eskişehirspor'un talep ettiği 5 milyon euroluk rakamı indirdiği taktirde bu oyuncuyu resmen duyuracak.

Hamit Altıntop konusunda yıllık maaş krizini henüz aşamayan Galatasaray yönetimi Sercan Sararer ve Gökhan Töre isimlerini ise ikna edemedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları