Son karar Fatih Terim'de!

Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal transfer için girişimlerini hızlandırdı, dev listede karar Terim'in...

Cim-Bom aradığı starları Premier Lig'den buldu

Star gazetesinde yer alan habere göre; Başkan Ünal Aysal, Arsenalli Rosicky ve Tottenhamlı Kranjcar ile anlaştı. Pavlyuchenko, Suarez ve Reyes listede. Son kararı Terim verecek.

Devre arasında takıma takviye için kolları sıvayan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal ve yönetimin geniş bir liste üzerinde çalıştıkları, Teknik Direktör Fatih Terim'in vereceği son karara göre transferin bitirileceği belirtildi.

Sarı-Kırmızılı yöneticiler listede yer alan isimlerden Arsenalli Rosicky ve Tottenhamlı Kranjcar ile prensipte anlaşmaya vardılar. Aysal'ın bu transferler için görevlendirdiği Dış İlişkiler Sorumlusu Bülent Tulun, Arsenalli yöneticiler ile yaptığı görüşmede 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı. Çek yıldızın da senelik 3 milyon euroya evet dediği öğrenildi.

Ardından Tottenham Kulübü yöneticileriyle masaya oturan Tulun'un Kranjcar için bonservis konusunda anlaşamadığı ancak kiralama için ortak noktada buluşulduğu belirtildi. Kiralama gerçekleşirse sezon sonunda 7 milyon euroluk satış opsiyonu da Galatasaray'da olacak. Tottenham'da oynayan Pavlyuchenko için kulübünün 10 milyon euro bonservis bedeli istemesi üzerine bu transfer şimdilik askıya alındı. Benficalı Saviola, Atletico Madridli Reyes ve Anderlechtli Matias Suarez için de temaslar devam ediyor.Bu isimler konusunda son kararı Teknik Direktör Fatih Terim verecek ve yönetim de noktayı koyacak.

Aslan'da bu isimlerin yanı sıra Kayserisporlu Amrabat ve Bucasporlu Ahmet Kamil Çörekçi de gündemde. Cim-Bom'un Amrabat'a karşılık Kayseri'ye Servet'i önerdiği belirtiliyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları