"Son gülen biz olacağız"

Derbinin ardından "Bazı pozisyonlarda bırakın vurmayı, çarpsa gol olacaktı" diyen Fatih Terim, Süper Final'de kalan 4 maç için oyuncularını uyardı.

Elli iki bin taraftarı önünde Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Galatasaray'da dün yapılan idman öncesinde teknik direktör Fatih Terim'in soyunma odasında futbolcularıyla bir toplantı yaptığı ve derbide sayısız fırsattan yararlanamayan oyunculara "Adı üzerinde final, telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Siz bu finallere konsantre olmayacaksanız, neye olacaksınız" dediği öğrenildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; önceki akşam derbinin ardından basın toplantısında "Umarım bundan sonraki maçlarda Galatasaray böyle oynadıktan sonra bu top hiçbir zaman girmemezlik yapmaz. Oyuncularımda yakın mesafeden ısrarla atamamazlık istemezler. Bazı pozisyonlarda bırakın vurmayı çarpsa gol olacaktı. Ama olmadı. Sonuçta Fenerbahçe ile oynuyorsunuz. Bulduğunuz pozisyonları değerlendireceksiniz" şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adamın, TT Arena'da 90 dakikanın sonrasında futbolcularını mağlubiyete rağmen tebrik ettiği ve "Beraberliği biz hiç düşünmedik. Hafta boyunca da size düşündürtmedik. Benim istedikleri sahaya koydunuz, sadece top rakip kaleye girmedi. Böyle oynayalım, son gülen biz olacağız" dediği öğrenildi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları