Son bomba Oliveira!

Transferin bitimine iki hafta kala Cimbom, Valencialı Jonas Oliveira ile temasa geçti. Scout ekibi, La Liga'da 4 yılda 36 gol atan Sambacı için Prandelli'ye olumlu rapor verdi.

Galatasaray transferdeki sessizliğini bozmak üzere...

Uzun süre Arsenal'in Kosta Rikalı golcüsü Joel Campbell ile temas kuran, ardından da Tottenham Hotspur'dan ayrılmak isteyen Roberto Soldado ve Alman yıldız Lukas Podolski ile ilgilenen Cimbom'un listesine bu kez bir Brezilyalı girdi. Cimbom, Valencia'dan ayrılmak isteyen ve gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jonas Oliveiera ile temasa geçti.

Menajerlerin Jonas Oliveira, Teknik Direktör Cesare Prandelli'ye önerdiği ortaya çıktı. Menajerlerin önerisi üzerine İtalyan teknik adam scout ekibinden rapor istedi. Scout ekibi, La Liga'da 33 gol atan Brezilyalı yıldız için olumlu rapor verirken Galatasaray'ın İspanyol kulübüyle de temaslara geçtiği öğrenildi. 2010-2011 sezonundan itibaren Valencia'da oynayan ve toplam 113 maçta forma giyen Brezilyalı yıldız toplam 36 gol attı.

4 YILDA 113 MAÇ, 36 GOL, 16 ASİST!

Forvet, forvet arkası ve sol kanatta oynayabilen Jonas Oliveira 4 yılda toplam 16 asist yaptı. Yıllık maliyetinin Valencia'ya çok geldiği ve bu nedenle gelecek sezon da sözleşmesi sona ereceği için İspanyol kulübünün Jonas Oliveira'yı satmaya sıcak baktığı öğrenildi. İspanyol kulübüyle yapılacak görüşmelerden sonra Galatasaray yönetiminin gelecek hafta içinde forvet transferini bitirmeyi planlıyor. Napoli'li Pandev'in de listede olduğu ifade edildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları