Son 30 gün...

Emin adımlarla şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da Felipe Melo'nun durumu kafalarda soru işareti yaratmaya devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir grafik çizen Galatasaray'da bu grafikte en çok paya sahip olan isimlerden Felipe Melo'nun sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eriyor.

Sezon başında Juventus'tan 13 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan Brezilyalı yıldızın bonservisinin alınıp alınmayacağı meselesi uzun süredir kafaları meşgul ederken, sarı-kırmızılı yönetimin bu sorunu çözmek için formül arıyor.

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte öncelikli olarak Felipe Melo transferini bitirmeyi hedefleyen Galatasaray yönetimi daha sonra diğer transferlere yönelmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılıların İtalyan ekibine öncelikle bir sezon daha kiralama teklifi yapacakları belirtilirken; İtalyan ekibinin bu teklife sıcak bakmaması durumunda B planı devreye sokulacak.

Brezilyalı yıldız için 13 milyon euroluk bonservis bedeli ödemeye yanaşmayan Galatasaray, 8 milyon euroluk bir rakamı yıldız futbolcu için gözden çıkaracak. Felipe Melo'nun Albert Riera ile yaşadığı kavganın da bonservis pazarlıklarında koz olarak kullanılması beklenirken; Brezilyalı futbolcunun kesinlikle Galatasaray'da kalmak istediğini defalarca belirtmesi de sarı kırmızılıların elini güçlendiren bir diğer faktör olacak.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları