"Sol bekte de iyi oynadım"

Galatasaray kaptan Sabri Sarıoğlu, Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada farklı pozisyonda oynamasını değerlendirdi.


Galatasaray kaptanı Sabri Sarıoğlu, Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Sabri, diğer takım arkadaşları gibi iyi oynamadıklarını söylerken Mancini'nin görev verdiği sol bek bölgesinde iyi oynadığını düşündüğünü söyledi.

İşte Sabri Sarıoğlu'nun açıklamaları:

"GEÇEN HAFTAYA RAĞMEN İYİ OYNAMADIK"

"Geçen haftalara göre çok durgunduk. Önemli olan üç puan ama biraz daha iyi oynamamız gerekiyor. Geçen haftaki iyi oyunumuza rağmen bugün iyi olmalıydık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum."

"SOL BEKTE DE İYİ OYNADIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

"Sağ bek zaten benim mevkiim. Sol bekte de bugün iyi oynadığımı düşünüyorum. Hocamız nerede görev verirse orada oynamaya çalışıyorum. Değerlendirmesini de zaten hocamız yapar. Ben sol bekte de iyi oynadığımı düşünüyorum."

"MAÇTA EZBERE BİR GERİ PAS ATTIM"

"Galatasaray olarak topla ve pasla oynamayı düşünüyoruz. Maçın bazı anlarında sıkıntılar yaşadık bu doğru. İstemediğimiz hataları yapabiliyoruz. Ezbere bir geri pas attım ve az kalsın gol oluyordu. Altyapıda hocalarımız hiçbir zaman kalenin içine doğru geri pas atmamamız gerektiğini söylerdi. Ben de kale içine doğru atmadım ve gol olmadı."



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları