Sol bek, sol bek...

Taffarel'in derbiden sonra Brezilya seferine çıkıp sol bek transferine nokta koyacağı öne sürüldü. Brezilya'nın nabzını tuttuk...

Sezon başında sol bek transferi için Carlinhos'u belirleyen Galatasaray, bu oyuncuyu kadrosuna katmak istemiş ancak yüksek maliyet nedeniyle geri adım atılmıştı. Yetenekli futbolcu konusunda iddialar gelmeye devam ediyor.

Günün iddiası Vatan Gazetesi'nden geldi...

CARLINHOS OPERASYONU
"Aslan'ın bu sezon saha içindeki en büyük sıkıntıyı tartışmasız sol kanatta yaşandı. Sezona Hakan Balta ile başlayan Terim, milli oyuncunun dökülmesi ile gözden düşen Albert Riera'dan sol bek yaratmak zorunda kaldı. Ancak Devler Ligi'nde 2. tura çıkan sarı-kırmızılıların geleceğini düşünen deneyimli hoca, sezon başında da istediği Carlinhos için düğmeye yeniden bastı. Fluminense'de forma giyen 25 yaşındaki oyuncu için görüşmelerini sürdüren G.Saray'da kaleci antrenör Claudio Taffarel, derbinin ardından Brezilya'ya gidecek. Teknik heyetin 4 Brezilyalı oyuncu üzerinde birleştiği ve bu isimlerin de ilk sırasında Carlinhos'un geldiği öğrenildi. 2010'dan bu yana Fluminense'de 41 maçta 5 kez ağları bulan oyuncunun yanı sıra yapılacak yeni transferlerle birlikte 2. yarıda G.Saray'da Latin rüzgarları esecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları