Sol bek için yeni aday!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Palmeiras’lı Sambacı’yı takımında görmek istiyor

Taye Taiwo’dan vazgeçen G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, hem daha ucuz hem de daha genç olan Palmeiras’lı Sambacı’yı takımında görmek istiyor.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bizzat devreye girip Milan’la görüştüğü Taiwo’nun transferinde işi ağırdan alıyor. Kurt hocanın bu kararında en önemli etken ise Milan’ın satış opsiyonuyla kiralamaya sıcak baktığı oyuncunun maliyetinin yüksekliği. Önümüzdeki günlerde operasyon geçirecek olan Hakan Balta’nın yokluğunda sol beke takviye isteyen ancak bu mevkii için fazla para harcamak istemeyen Fatih Terim rotasını Brezilya’a çevirdi. Gündemdeki ise 27 yaşındaki Taiwo’dan 5 yaş daha genç ve daha ucuz olan Palmeiras’lı Juninho

FARK BÜYÜK

Yabancı kontenjanını düşünen ve yedek kalması ya da kadroya girememesi durumunda genç oyuncunun Taiwo’ya oranla daha problemsiz bir tercih olacağını düşünen Terim tercihi Juninho’dan yana kullandı. Ayrıca kiralanmasına karşın Taiwo’ya yıllık 2 milyon Euro civarında bir rakam ödemesi gereken sarı-kırmızılıların Palmeiras’lı Juninho’yu 1.5 milyon Euro’ya bonservisiyle alma ihtimali de bu oyuncunun transfer olma ihtimalini daha da güçlendiriyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları