Sniper vurmak için geliyor!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, inişli çıkışlı bir grafik geçirdiği sezonun ardından önümüzdeki sezonu iple çekiyor.

WEBASLAN- Galatasaray'ın 2012-13 sezonunun devre arasında Inter'den 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek renklerine kattığı Wesley Sneijder, yeni sezonu iple çekiyor. Sarı-kırmızılıların beklediği etkiyi yaratamayan ve milli takımında da sorunlar yaşayan Hollandalı yıldız yeni sezon bembeyaz bir sayfa açmak istiyor.

TAM BİR ÇÖKÜŞ YAŞADI

Dünyanın parmakla gösterilen orta sahalarından biri olan Sneijder'in Inter'de yaşadığı sorunlar, yıldız futbolcunun büyük bir düşüş yaşamasının başlangıcı oldu. Inter'den gelen sözleşme yenileme baskısına boyun eğmeyen Sneijder yedek kulübesinde oturtulmakla tehdit edildi. Baskıya göğüs geren Hollandalı yine de bu öneriyi kabul etmeyince 3 ay kadar sahalardan uzak kaldı. Sarı - kırmızılılara devre arasında gelen yıldız isim ilk maçlarında hazır olmasa da ilerleyen zamanlarda form tuttu ve zaman zaman kalitesini ortaya koydu.

KAPTANLIK PAZUBANDINI ALDILAR

Sneijder'e en büyük şok ise Hollanda Milli Takımı'dan geldi. Teknik direktör Louis van Gaal, Sneijder'in as takımda sürekli oynayacak düzeyde olmaması sebebiye kaptanlık pazubandını yıldız futbolcudan alarak Robin van Persie'ye verdi. 29 yaşındaki futbolcu ikinci şoku da milli takımında yaşamış oldu. Endonezya ile oynanan hazırlık mücadelesinde yokları oynayan ve 45. dakikada oyundan alınan Hollandalı, Çin'e karşı attığı klas golle hala ayakta olduğunun sinyallerini verdi.

"YARI YOLDA BIRAKMAYACAĞIM!"

Sarı-kırmızılılara büyük bir beklenti ve coşku ile gelen Hollandalı yıldız, Chelsea'ye gideceği yönündeki iddialara aldırış etmeden, yeni sezonda Galatasaray'da göstereceği performansa odaklanıyor. Yıldız futbolcu Chelsea'ye gideceği söylentilerine, "Üzerinde çok detaylı düşünüp karar verdim ve yeni bir kültür, yeni bir ülke ile tanıştım. Sonuçta da bir düzen kurdum. Bütün bunları bir anda silip gitmek kolay değil. En azından benim için... Galatasaray'ın benden beklentileri vardı. Transferimde çok uğraştırdım. Şimdi bütün bunlar yaşanmışken borcumu ödemeden nasıl giderim" ifadelerini kullanarak geleceğinin Galatasaray'da olduğunu ifade etti.

KAMPI BEKLİYOR

Sezonu bitirdikten sonra milli takım kampında çalışmalarını sürdüren Wesley, Galatasaray'ın yeni sezon öncesi kampını iple çekiyor. Sezona formda girmek ve geçen sezonki düşük performansına bir sünger çekmek isteyen yıldız futbolcu, tüm dikkatini önümüzdeki sezona vermiş durumda.

AYSAL VE TARAFTAR AYNI FİKİRDE

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, katıldığı bir televizyon programında, Sneijder'in bu sezonki performansının kendisini tatmin etmediğini belirterek, "Sneijder bizim için bir yatırım. Yatırım meyvesini hemen vermez. Sneijder'e ben bu 3 sene içinde çok ümit bağladım. Bu geçirdiği dönemi hazırlık dönemi olarak görüyorum. Beni tatmin etmedi. Bizimle iyi bir kamp geçirdikten sonra daha farklı bir Sneijder bekliyorum" ifadelerini kullanarak önümüzdeki sezon Hollandalı'dan daha yüksek performans beklediğini belirtti.

Öte yandan Webaslan.com'da düzenlenen ankette, sarı-kırmızılı taraftarlar Hollandalı yıldızın kalması yönünde karar aldı.

45 bin 85 kişinin katıldığı anketten çıkan sonuç; "Wesley Sneijder satılmasın" oldu. Ankete katılan kullanıcıların yüzde 62'si (27 bin 975) Sneijder'in satılmaması yönünde oy kullanırken; yüzde 20.2'si (9 bin 87) ise Hollandalı yıldızın satılması gerektiğini belirtti. Kullanıcıların yüzde 17.8'i (8 bin 23) ise Sneijder'in yüksek bir teklif gelmesi durumunda satılması gerektiğini ifade etti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları