Sneijder'in yılı olacak

Galatasaray'a devre arasında transfer olan Sneijder, kamp boyunca sergilediği performansla yeni sezon öncesi umut verdi.

İNGİLTERE kampını tamamlayan Galatasaray dün sabaha karşı İstanbul’a indi.  İngiltere 1. Lig ekipleri Shrewsbury Town ve Notts County Kulüpleri hazırlık maçları yapan, 2 galibiyet elde eden Galatasaray’da sonuçlardan çok takımın fiziki açıdan üst düzeyde olması ve Wesley Sneijder’ın müthiş çıkışı mutlu etti.

İngiltere kampının teknik heyet gözündeki yıldızı tartışmasız Wesley Sneijder oldu.

İşte G.Saray’ın İngiltere kampında göze batan isimler:
Kampın yıldızı: Wesley Sneijder
Sürpriz çıkış yapan: Ceyhun Gülselam
Kampın göze batanı: Emre Çolak
Kampın şanssızı: Hamit Altıntop
Kampın hayal kırıklığı: Elmander
Kampın en neşeli ismi: Eboue
Kampın çalışkanı: Burak Yılmaz

Yeni rakip Napoli

21 Temmuz’da İzmir’de Malaga ile hazırlık maçı yapacak Galatasaray, ardından İtalya yolcusu olacak. 22 Temmuz’da başlayacak Slovenya kampının ardından sarı kırmızılılar Napoli takımı ile 29 Temmuz’da özel bir hazırlık maçı oynayacak. Sarı kırmızılılar, maç için Slovenya’dan özel bir uçak ile 27 Temmuz’da İtalya’ya geçecek ve burada iki gün kamp yaptıktan sonra Napoli ile karşılaşacak.

Kısa iznin tatili

9 günlük İngiltere kampı bitimi Fatih Terim takımına 2 gün izin verdi. Cuma sabahına kadar izinli olacak Galatasaray’da Drogba, Sneijder, Eboue ve Dany dün sabah İstanbul’a dönen Galatasaray kafilesinde yer almadı.
Fatih Terim’den izin alan Drogba ve Eboue Londra’ya, Sneijder ülkesi Hollanda’ya, Dany ise Fransa’ya gitti. Terim ise Bodrum’a ailesinin yanına gitti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları