Sneijder'e yapılan teklif! Detaylar...

Artık sonuçlanmasına çok az bir süre kalan Wesley Sneijder transferinin detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Galatasaray'da artık Wesley Sneijder'in transferi için geri sayım başladı. Galatasaray CEO'su Lüfti Arıboğan'nın dün akşam saatlerinde Milano seferinin ardından transferin resmiyet kazanmasına kesin gözüyle bakılıyordu ve bugün de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Inter Başkanı Moratti ile bir araya gelen Sneijder'im maddi problemleri büyük ölçüde çözdüğü ve İstanbul valizini toplamaya başladığı iddia edildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin transferini 'büyük ölçüde' tamamlandı şeklinde baktığı Sneijder için kasadan çıkacak olan rakamlar da belli olmaya başladı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal Divan Kurulu'nda Inter ile 7.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardıklarını açıklamıştı.

Hollanda yıldıza da yıllık 4.3 milyon euro garanti ücret vermeyi planlayan Galatasaray, lig şampiyonluğu için ise 'sabit' bir primin yanı sıra maç başına da 25 bin euroluk bir ödeme yapacak.

Inter ve Sneijder'e ödenecek olan rakamlar konusunda büyük oranda anlaşmaya varan Galatasaray'da menajer Soren Lerby'e ödenecek olan 1.5 milyon euroluk komisyon ücretini de başkan Ünal Aysal'ın kendi cebinden karşılayacağı iddia edildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları