Sneijder: ''Kulüp tarafından uyarıldım!..''

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder Hollanda basınına kısa açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, uzun bir aradan sonra yeniden Hollanda Milli Takımı formasını giymenin heyecanını yaşıyor.

Inter'de forma giyerken Andorra, Romanya, Almanya maçlarını, Galatasaray'a geldikten sonra da İtalya maçını kaçıran Sneijder, Estonya karşısında yeniden ilk 11'de forma giydi.

Yıldız oyuncu milli takımının kampında ülke basınına da kısa açıklamalarda bulundu.

''39 YAŞINDA DEĞİLİM...''

Henüz 39 yaşında olmadığının farkında olduğunu ifade eden Wesley Sneijder, ''Milli takıma seçilmem sürpriz değil. Kötü bir dönemi geride bıraktım. Daha da iyi olmalıyım. Ben halen daha onların kaptanıyım.'' şeklinde konuştu.

''KULÜP TARAFINDAN UYARILDIM!''

Türkiye'deki basın hakkında da bir değerlendirme yapan yıldız oyuncu Galatasaray Kulübü'nün kendisni basın konusunda uyardığını da ifade etti.

%%HABERBANNER_1%%

''Şuan bir evim yok ve otelde kalıyorum. Dışarıda bir kadın fotoğraf çektirmek istediğinde reddetmiyorum. Ertesi gün bir bakıyorum, gazetede bu fotoğraf ve hayali bir röportaj. Aniden gazeteciler etrafımızdan çıkıp, fotoğraf da çekebiliyor. Kulüp tarafından da bu konuda uyarıldım. Bunlar gazetecilerin tuzakları. Benim olmamasına rağmen 3 sayfalık röportajlarım ben söylemişim gibi yayınlanabiliyor. Bu nedenle artık söyleyeceklerimi gazetecilere değil, twitter hesabımdan söylüyorum. Böylece olabilecek saçmalıkların da önüne geçiyorum.''

Hollandalı yıldız son olarak, ''Alınabilacek birçok kupayı kazandım. Yerel kupalar, ulusal şampiyonalar, Şampiyonlar Ligi kupası. Ama hala goller atmam gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları