"Sneijder Galatasaray'a gitmez"

Galatasaray'ın transfer için büyük çaba sarfettiği Wesley Sneijder ile ilgili bir yorum da Marco Materazzi'nin menajer kardeşi Matthew Materazzi'den geldi.

Galatasaray'da Wesley Sneijder için artık geri sayım başladı. Başkan Ünal Aysal'ın Hollandalı yıldıza verdiği sürenin dolmasına sadece 2 gün kaldı.

Pazartesi gününe kadar Sneijder'e süre veren sarı-kırmızılı yönetim, Hollandalı futbolcudan cevap alamazsa rotasını listesindeki alternatif isimlere çevirecek. Galatasaray'a gelip gelmeyeceği konusunda papatya falı açılan Sneijder için hem Türkiye'den hem de İtalya'dan sıcak ve birbirinden farklı haberler gelmeye devam ediyor. Bu haberlere bir yenisi daha eklendi.

Sneijder - Galatasaray eksenli açıklamaların sahibi bu kez de Inter'in eski futbolcularından Marco Materazzi'nin kardeşi Matthew Materazzi'ye ait.

FIFA menajeri olan Materazzi, Galatasaray'ın Inter ile anlaşmasına rağmen Sneijder'in tercihini Galatasaray'dan yana kullanmayacağını belirtti ve "Sneijder, Galatasaray'a gitmeyecek" dedi.

Galatasaray ile Sneijder'in durumunu çok yakından takip ettiğini ifade eden Matthew Materazzi, "Sneijder'in Galatasaray ile olan ilişkisini yakından takip ediyorum. Inter ile arasındaki sorunları da biliyorum. Bence Sneijder, Galatasaray'a gitmeyecek ve İtalya'da kalacak. İtalya'da forma giyeceği takımlardan biri de Milan olabilir" dedi.

İngiliz basını, Liverpool'un tıpkı Galatasaray gibi Wesley Sneijder'in Inter ile arasındaki sorunu halletmesini beklediğini iddia ederken; Alman basını da gün geçtikçe Wesley Sneijder - Bayer Münih flörtüne yer vermeye başladı.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları