Sırada Burak var

Transfer sezonunda Dany ve Umut Bulut'u renklerine bağlayan, Hamit Altıntop transferinde de mutlu sona yaklaşan Galatasaray'da sıradaki hedef; Burak Yılmaz.

Son dönemde ismi sıklıkla Galatasaray ile anılan fakat Trabzonspor ile bonservis konusunda anlaşılamaması nedeniyle Rus ekibi Lokomotif Moskova ile anlaşma noktasına gelen Burak Yılmaz için Galatasaray son bir girişimde daha bulunmayı hedefliyor.

Teknik direktör Fatih Terim'in önümüzdeki sezon kesinlikle kadroda görmek istediği isimlerin başında gelen Burak için sarı-kırmızılıların hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağı kaydedilirken; Burak'ın da Fatih Terim ile çalışmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Trabzonspor'a 6.5 milyon euroluk bir teklif yaptığı iddia edilen Galatasaray'ın bu teklifini bir kademe daha yukarı çıkartarak Burak'ı, Rus temsilcisinin elinden kapmak istediği belirtildi. Kariyerine Avrupa'nın üst düzey liglerinde devam etmek isteyen golcü futbolcunun Trabzonspor'un Lazio ile anlaşamaması üzerine elindeki tek alternatifin Rusya olarak kalması, Burak'ın kafasını karıştırırken; yıldız futbolcunun Türkiye'de kalma düşüncesine daha sıcak baktığı vurgulandı.

Trabzonspor'dan arkadaşları olan Selçuk, Umut, Engin ve Ceyhun'un da sarı-kırmızılı formayı giymesinin, Burak'a Florya yollarını açan önemli bir etken olduğu ifade edilirken; bu transfer ile ilgili önümüzdeki günlerde hareketli saatler yaşanması bekleniyor. Burak Yılmaz'ın Rusya'ya giderek Lokomotif Moskova tesislerini ve stadını gezeceği ve Rus ekibiyle ilgili edineceği izlenime göre son kararını vereceği öğrenildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları