Şilili yıldız da radarımızda!

Prandelli ile birlikte yeni bir oluşuma gitmeye hazırlanan Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir ismin girdiği iddia edildi. O iddia...

-WEBASLAN DIŞ HABERLER- Cesare Prandelli'nin teknik direktörlüğe gelmesi ile birlikte İtalyan piyasasını yakından takip eden menajerlerin hedefi olan Galatasarayımız'ın gündemine sürpriz bir ismin daha girdiği belirtildi.

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden TuttoSport'un haberine göre, Sebastien Giovinco için temaslara başlayan Galatasaray, aynı zamanda Napoli'den Eduardo Vargas için de girişimlerini sürdürüyor. İki oyuncudan birini kadroya katmak istediği kaydedilen sarı-kırmızılıların, Giovinco'nun kulübü ile sözleşme uzatma ihtimaline karşılık Şilili yıldız ile ilgilendiği iddia ediliyor.

DÜNYA KUPASI'NIN PARLAYAN YILDIZLARINDAN...

Dünya Kupası'nın dikkat çeken takımlarından olan Şili'nin hücum hattında gösterdiği performans ile dikkatleri çeken 24 yaşındaki oyuncu, ileri uçta kanatlarda ve forvet olarak forma giyebiliyor. Napoli ile kontartı gelecek sezon sonunda bitecek olan yıldız oyuncunun bu yaz takımdan gönderileceği tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz sezon Valencia'da kiralık olarak forma giyen ve genellikle kanatlarda oynadığı 25 maçta 5 gol ve 4 asistlik bir performans ortaya koyan Vargas'ın değeri Dünya Kupası ile birlikte yükseldi. Brezilya'da 1 gol ve 2 asistlik bir katkı veren Vargas'ın tahmini bonservis bedeli ise 6 milyon euro...




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları