Siftah Liverpool'a

Galatasaray'ın yeni transferini Inter karşısında izlemeyi düşünenler hayal kırıklığına uğradı. Fatih Terim'in hazır bulmadığı gerekçesiyle forma giyemeyen Melo siftah için Arena'yı bekliyor...

Galatasaray'da yeni sezon öncesi oynanan en ciddi hazırlık maçında Inter ile karşı karşıya gelen sarı kırmızılılar, oynadıkları futbolla ileriye dönük olumlu mesajlar verdi.

Sarı kırmızılı takımın özellikle orta alanda geçen sezona oranla daha dirençli olduğu gözlenirken, hücum hattında da Arda'nın istekli futbolunun takıma olumlu yansımaları gözlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz gün takıma katılan ve yeni takımı ile sadece 1 kez idmana çıkan yeni transfer Melo, Fatih Terim tarafından yeterli görülmeyerek bu karşılaşmada forma giymedi. Karşılaşmada 'Son Aslan' Melo'nun kısa bir süre de olsa oynamamasının üzerine sarı kırmızılı taraftarlar yeni transferin performansını görmek için Liverpool'la oynanacak maçı beklemek zorunda kalacak.

Sarı kırmızılı takım bir sonraki hazırlık maçında Lİverpool ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı'nda 28 Temmuz Perşembe saat 21:00'da karşı karşıya gelecek.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları