Shaqiri olmamıştı, hedef yeni Shaqiri!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın 19 yaşındaki oyuncusu Kerim Frei'ın transferi noktalanabilir.

WEBASLAN

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in genç oyunculara verdiği değer bilmeyen yok! Başarılı çalıştırıcının şimdiki gözdelerinden bir tanesi İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın 19'luk oyuncusu Kerim Frei...

Bu sezon İngiltere Championship'te kiralık olarak gittiği Cardiff City'de 3 maça çıkarak yalnızca 80 dakika sahne alan Kerim, Fulham'ın çalıştırıcısı Martin Jol'ün çağrısı üzerine takıma geri dönmüştü.Fulham'da 5 karşılaşmada şans bulan yetenekli futbolcuyu ikna eden Galatasaray, transferi bitirerek Florya'ya bir yıldız daha kazandırmak istiyor.

Ada ekibinin gelecek sezon planları arasında yer alan Kerim'in bonservis bedelinin yaklaşık 3 milyon euro olduğu öğrenilirken, bu transferin noktalanmasındaki en büyük engel Fulham ve Martin Jol olarak göze çarpıyor.

Gelecek vaadeden önemli bir ismi Florya'ya getirmek isteyen Galatasaray'ın bazı rakiplerinin de çıktığı yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Sarı-kırmızılı takıma gelmeye sıcak bakan kanat oyuncusu için Beşiktaş'ın da devreye girdiği ifade edildi.

ONA SHAQIRI DENİYOR!

İsviçre basınında 'Yeni Shaqiri' olarak nitelendirilen Kerim Frei, ayaklarına hakimiyetinin yanı sıra sürati ile dikkat çekiyor. A Milli futbol takımımızı seçen başarılı futbolcu, İsviçre'de Basel'in eski futbolcusu Xherdan Shaqiri'ye benzetiliyor.

Bilindiği üzere sarı-kırmızılı ekip, Shaqiri için İsviçre ekibinin kapısını çalmış ancak yüksek bonservis bedelinden dolayı bu transferden vazgeçerek kısa bir süre sonra Nordin Amrabat'ı almıştı.


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları