Serhat Ulueren: "Bu derbi, tek ihtimalli"

Moderatör ve futbol yorumcusu Serhat Ulueren, Milliyet Skorer'e Süper Lig'de pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yorumladı.

Nefesler tutuldu, Türkiye'nin sonucunu merakla beklediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisine 1 gün kaldı.

Galatasaray derbi öncesi Süper Lig'de ve Avrupa arenasında aldığı seri galibiyetlerle rakiplerine gözdağı verdi.

Dev derbi öncesi moderatör ve futbol yorumcusu Serhat Ulueren, Milliyet Skorer'den Nergis Aşkın'a çarpıcı yorumlar yaptı. Söz Serhat Ulueren'de...

“Galatasaray önemli iki orta saha oyuncusu Lemina ve Seri'yi kaybetmesine rağmen, Taylan o bölgeye tam oturdu. Olgunlaşmış bir Türk oyuncusunun orada egemenliğini ilan etmesi, bana göre gurur verici bir olay.

Keşke bunu geçen yıl Fatih Terim cesur bir şekilde deneseydi. Luyindama'nın sakatlığının geçmesi, kaleci Fatih Öztürk'ün her geçen gün özgüveninin yerine gelmesi, Galatasaray'ı ligin tartışmasız en favori takımı olduğu pozisyonuna getiriyor.

Fenerbahçe derbisinde ilk yarıda zorlansalar da ikinci yarıda çözebileceklerini düşünüyorum

Klişe laflar vardır: "Derbinin favorisi olmaz, 3 ihtimallidir. Ben bu maçı tek ihtimalli olarak görüyorum.

Galatasaray'ın Falcao ve Diagne gibi iki formda silahının olması, Fenerbahçe'nin ise hala forvetinin olmaması nedeniyle sarı-kırmızılı takımı dev maçta uzak ara favori görüyorum. Ayrıca sarı-lacivertli takımda ciddi eksiklikler var. Galatasaray'ın çok net skora gidebileceğini de düşünüyorum.”

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları