Sercan'da işlem tamam!

Galatasaray, Sercan Yıldırım'ın transferi konusunda Bursaspor ile anlaşmaya vardı. Resmi açıklamanın kısa bir sürede yapılması bekleniyor.

Transfer döneminin sona ermesine sayılı saatler kala Galatasaray son hamlelerini de yapmaya başladı. Fatih Terim'in transferini istediği Sercan Yıldırım ile için bir süredir Bursaspor ile görüşme halinde olan Galatasaray, yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkarttı.

Galatasaray, Bursaspor'a Sercan Yıldırım karşılığında 3 milyon avro ödeyecek ve Musa Çağıran'ı da yeşil-beyazlı takıma verecek. Sercan Yıldırım ise Galatasaray ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Galatasaay İkinci Başkanı Adnan Öztürk, dün akşam saatlerinde Galatasaray Adası'nda Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ile bir araya gelmiş ve sarı-kırmızılı kulübün teklifini iletmişti.

Sercan Yıldırım'ı elden çıkartmak isteyen Bursaspor'un yıldız oyuncuyu satmak istemesi ve Galatasaray'ın da talebini satın alma opsiyonlu kiralama teklifi üzerinden yapması transfer görüşmelerini tıkamıştı.

Ancak Öztürk ve Yazıcı arasındaki görüşmeler, Galatasaray Adası'nda yapılan görüşmeler ile sınırlı kalmadı ve transferi söz konusu olan Sercan Yıldırım da başkan Yazıcı'dan Galatasaray'a transferi konusunda kolaylık göstermesini talep etti.

Sercan Yıldırım'ı ikna eden Galatasaray'ın Bursaspor ile pazarlıklarını noktaladığı ve bu transferin detaylarını kısa sürede açıklayacağı öğrenildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları