Semih Kaya "bomba" gibi

Galatasaray taraftarının gözbebeği genç savunmacı Semih Kaya el bileğindeki alçıdan kurtuldu. Genç isim ile ilgili son gelişmeler burada...

WEBASLAN - ÖZEL Geçen sezon 11'in değişmez isimleri arasına girdikten sonra Galatasaray'ın kazandığı şampiyonlukğa büyük katkı sağlayan ve A Milli Takım forması giymeye başlayan Semih Kaya yeni sezona hazır. Abisiyle birlikte tatilini Ege sahillerinde geçiren Semih'in alçıya alınan bileği tamamen iyileşti.

A Milli Takım'ın Ukrayna ile oynadığı karşılaşmada el bileği kırılan oyuncu geçen bir aylık sürenin ardından aksatmadan tedavilerine devam etti ve tamamen eski sağlığına kavuştu.

Yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim'in yine en güvendiği isimlerin başında gelen savunma oyuncusu, abisi Anıl Kaya ile birlikte sezonun yorgunluğunu attı. Bir taraftan tedavisini devam ettiren oyuncu diğer taraftanda tatilin tadını çıkarttı.

Tatil boyunca İzmir Bergama'da bulunan ailesiyle yakından ilgilenen oyuncu diğer boş zamanlarında ise tekne turu yaptı. Genç oyuncu ayrıca balık tutmayı da ihmal etmedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları