Semih, Kasımpaşa maçında yok

A Milli Takım'ın Avusturya ile oynadığı maçta sakatlanan futbolcumuz Semih Kaya'nın Kasımpaşa ile oynayacağımız maçta forma giyemeyeceği ifade edildi.

A Milli Takım'ın İstanbul'a dönüşünden hemen sonra yapılan kontrollerinin ardından sağ arka adelesinde ikinci derecede yırtık tespit edilen Semih'in Kasımpaşa ile oynanacak olan maçta forma giymesinin büyük bir risk taşıdığı belirtilmişti.

Semih'in durumunu net olarak öğrenen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, genç futbolcuyu riske etmemek adına Kasımpaşa maçının kadrosuna dahil etmeme kararı aldı.

Tedavisine hemen başlanan Semih Kaya'nın yerine Dany'i Kasımpaşa maçında kullanmayı planlayan sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim diğer bir yandan da yabancı kontenjanını düşünmeye başladı.

Kalede Muslera, savunmada Ujfalusi, Dany ve Eboue'yi kullanarak 4 yabancı kontenjanını kullanacak olan Terim, hücum bölgesinde Johan Elmander'i ve sol kanattan da Nordin Amrabat'ı sahaya sürmeyi planlıyor.

Kısa bir süre önce Galatasaray kampına katılan ve sarı-kırmızılı takımın Eyüpspor ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen Felipe Melo'nun ise maç kadrosuna alınacağı belirtildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları