Galatasaray'da son dönemde fazla şans bulamayan isimlerden Semih Kaya
Galatasaray'da Eskişehirspor mücadelesinde 90 dakika sahada kalan Semih Kaya, mücadele sonrasında açıklamalarda bulundu.
İŞTE SEMİH'İN SÖZLERİ...
"Bugün oynayan arkadaşlarımız az süre alan arkadaşlardı. Ben de bunlardan biriydim. Hocamız bize şans verdi. Bunu en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Oynayan arkadaşlar iyi sinyaller verdi. Umarım Eskişehir de bulunduğu konumdan bir an önce uzaklaşır."
"BİR FORMA VAR ORTADA..."
"Ben şansımız iyi kullandığımı düşünüyorum. Antrenmanlarda da bunu gösterdiğimi düşünüyorum. Bir forma var ortada, bu formanın 4 sezonda sahibi bendim. Chedjou ve Hakan abi en iyi şekilde taşıyorlar Galatasaray formasını. Biz de şansımızı bekleyeceğiz ve şans bize geldiğinde en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız şansımızı."
EMRE: "ÇOK MUTLUYUM"
Emre Çolak ise, "Uzun süre sonra ilk 11 oynadığım için çok mutluyum. Bir asist yaptım ve onun için de ayrıca mutluyum. İlk yarı özellikle iyi oynadık. İkinci yarıda durulduk gollerin rahatlığıyla. Takımın bir çıkışı var, inşallah böyle devam ederiz. Benfica maçı çok zor olacak bizim için. Galibiyet için gideceğiz. İnşallah galip gelip, döneriz" diye konuştu.